Want your
own Fotopage?








 


By: Sofu Hashim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 25-Jul-2009 08:32 Email | Share | | Bookmark
Bertukar Angin

Salam..

Wat masa skrg...sya x akan update FP ni....sebab dh ada FB & blog..

Jadi kpd yg sudi baca story sya leh ke Blog kt FB search nama penuh sya laa..huhuhu...Sofuriah Mohamad Hashim..


Wednesday, 15-Oct-2008 05:18 Email | Share | | Bookmark
Aidilfitri 2008

Sabrina....
Nana cbuk kira wit aye..
MIL, SIL & BIL
View all 8 photos...
Venue Raya 2008 : Kg Aji, Bota Kanan
Family Theme 2008 : Green...

Mmg dh lama sya x update FP ni...isshhhkkk malas sungguh nk type pjg2 ni..pic rendang tok & lemang x smpat pn nk snap cz malas tahap gaban ni nk menembak...pic family kami je pn kurang menarik skit tuk ditatap hehehe..nnti la snap sndiri kt rmh tp bila la nk wat x tau lagi..hahaha..

Apapun tuk yang sudi hadir/singgap FP saya ni diucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Mohon Maaf Zahir Batin..selamat semuanya..


Thursday, 26-Jun-2008 01:22 Email | Share | | Bookmark
...Selamat Hari Jadi...



Yeahhh...26/6 menjelma lagi...jadi tahun ni genap la umur Hanis Safiyyah 4 tahun dan Hanis Sabrina 2 tahun...

Safiyyah la ni mmg byk akalnya...bercakap je la kejenya...tp dia pandai jaga Sabrina..

Safiyyah...kalu merajukkkk...smlm Sabrina merajuk alamak sebiji laaa depa ni


Sabrina.....dia selalu main mak2 dgn Safiyyah..dia panggil Safiyyah 'Mak' jd lekat sampai la ni..


Friday, 20-Jun-2008 00:24 Email | Share | | Bookmark
Tahniahhh...Juara AQ3



Sekalung tahniah diucapkan pada Mohd. Fakhrul Radhi Khamarudin cz berjaya menjadi johan utk AQ 3 thn ni..kalu tak silap dia ni pernah masuk season 1 tp x berjaya menempatkan diri ke final...nampak gayanya tahun ni tuah dia kerana berjaya membawa pulang kereta sebiji..sewajarnya hadiah yg ditawarkan makin byk cz dh masuk season 3 harapnya lepas ni lagi byk sponsor2 tampil utk season akan datang InsyaAllah...kalu nak compare dgn realiti tv yg lain mmg hadiah yang ditawarkan amat kecil sekali.....

Tempat kedua plak milik satu2nya bunga yg bertanding semalam iaitu Sharifah Khasif Fadzilah Syed Mohd. Badiuzzaman. Dia ni pun pernah masuk season 1 sampai top 5 kalu x silap cuma x berjaya menang hadiah top 3 je..mmg bacaan dia best cz suara dia jenis besar..kalu x silap gak dia jadi Qariah Perak tuk Musabaqah peringkat kebangsaan last yr. Akhirnya sejarah tercipta semalam gak cz dr season 1 - 3 ni la first time ladies menang top 3 beza markah dgn Fakhrul cuma 1.5 je..dia dpt 91 compare to Fakhrul 92.5 mantoppp (pinjam kata ustaz Zamri jap ye ustaz) sungguh

Tak lupa gak ucapan tahniah buat finalis yg lain..Ahmad Tarmizi Abd. Rahman dan Syamsul Abu Hassan Al- Shaari. Saya sebenarnya meminati bacaan Syamsul ada gaya2 ustaz Ustaz Radzi Kamarul Hailan tp disebabkan dia salah mula bacaan rasanya markah byk dipotong di situ x pe Syamsul next season cuba lagi yaaa...


Tuesday, 3-Jun-2008 04:05 Email | Share | | Bookmark
Ahadillah & Shiqin

 
Mkn time...
Meriah Meja
View all 10 photos...
Memenuhi undangan perkahwinan office mate di Temerloh, Pahang...

Tahniah wat Mohd Ahadillah & Norasiqin...Moga Kekal Bahagia...Amin

Ni plak nak menjawab tag si zai cun...sorry la zai lmbat nk jwb jgn mara yeee



The rules:
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog

UNTUK MENERUSKAN PERJALANAN TAG NIE..AKU NAK LER JUGAK
BERKENALAN NGAN LEBIH MESRA(VERSI BOB AF) KENGKAWAN FP KAT BAWAH NIE...
SUDI-SUDILAH LAH MENERIMA TAGGING AKU INI.. JAWAB JGN TAK JAWAB OK....

1)leezbalezza ===>>>http://leezbalezza.fotopages.com/
2)sofuriah===>http://sofuriah.fotopages.com/ (me la tuuu...)
3)syuhada-wahi====>>>http://syuhada-wahi.fotopages.com/
4)SRSFEQAH===>>>http://srsfeqah.fotopages.com/
5)MIRA====>>>http://mirajohar.fotopages.com/
6)QAMAR===>>>http://qamar81.fotopages.com/
7)WAK KUMIS====>>http://-teksi-singapore.fotopages.com/


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4007038.ip-198-27-81.net